з 11.09.2017 по 15.09.2017

Версія для друкуВерсія для друку



                                                                                                         * * *

11 вересня у Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів ОДА та обласних служб розглянуто питання «Про проект програми та завдання щодо забезпечення збереження, розвитку та популяризації пам’ятки археології національного значення «Більськ», «Про стан імунопрофілактики дитячого населення Полтавської області проти вакцинокерованих інфекцій, зокрема кору, поліомієліту, дифтерії, коклюшу, правцю», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області».

                                                                                                        * * *

11 вересня на Полтавщині відбулось виїзне засідання Комітету з питань бюджету Верховної Ради України, зокрема, у м. Лубни на засіданні комітету обговорено питання місцевих бюджетів Полтавської області в умовах бюджетної децентралізації; реалії та перспективи об’єднаних громад, стан дорожнього господарства області; освоєння фінансування з держбюджету, законодавчі зміни, заплановані пріоритетні ремонти доріг, основні напрямки реформування галузі охорони здоров’я у Полтавській області; створення госпітальних округів, реалізація проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», кадрове забезпечення первинної ланки, стан та проблеми в будівництві об’єктів соціальної сфери у Полтавській області. Також члени комітету ознайомилися з енергомодернізацією майбутнього центру госпітального округу – Лубенської центральної міської лікарні, відвідали новозбудований корпус в Лубенській ЗОШ №2, інші об’єкти інфраструктури міста.

                                                                                                            * * *

12 вересня у с. Яреськи Шишацького району на базі ТОВ «Агрофірма імені Довженка» за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, керівництва району, представників причетних структурних підрозділів ОДА, аграрних підприємств, ЗМІ у рамках Першого Європейського Дня Ферми відбулося урочисте відкриття нового кормоцентру для молочної ВРХ, який побудовано агропромисловим холдингом «Астарта-Київ». Потому відбулася презентація першого в Україні центру з виробництва готових кормів та ознайомлення з роботою молочно-товарної ферми, сучасних інструментів автоматизації управління процесами агропромислового холдингу на прикладі групи компаній «АВІС УкрАгро», ознайомлення із роботою нетельного комплексу у с.Хвощове.

                                                                                                        * * *

13 вересня у Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, Полтавського міського голови О.Мамая, представників Головного управління ДСНС України у Полтавській області відбулося вручення нагород службовцям ДСНС України у Полтавській області з нагоди відзначення професійного свята – Дня рятівника.

                                                                                                         * * *

14 вересня у Полтаві заступник голови-керівник апарату ОДА М.Білокінь за участю керівників причетних структурних підрозділів ОДА провів нараду з питань підготовки до відзначення в області Дня захисника України. Обговорено питання про концепцію проведення чисельних святкових заходів з урахуванням накопиченого організаційно-практичного досвіду у зазначеній сфері, забезпечення їх масовості та національно-патріотичного спрямування. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

                                                                                                        * * *

15 вересня у Полтаві заступник голови ОДА О.Пругло за участю заступника голови облради Р.Ханка, керівника Центру допомоги учасникам АТО у Полтавській області В.Довженка провів засідання комісії з визнання та встановлення статусу учасника-добровольця АТО, де розглянуто заяви 7 добровольців із Полтавщини. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю 

облдержадміністрації

Наверх ↑