з 13.11.2017 по 17.11.2017

Версія для друкуВерсія для друку

* * *

13 листопада ц.р. у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю голів райдержадміністрацій, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про розвиток донорства в Полтавській області та забезпечення населення компонентами крові», «Про реалізацію на території області Урядової програми «Доступні ліки», «Звіт голови Хорольської районної державної адміністрації Звірко Лариси Миколаївни про забезпечення економічного та соціального розвитку району протягом 2016 року та 9 місяців 2017 року», «Про роботу оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

* * *

13  листопада ц.р. голова Полтавської обласної ради О.Біленький  зустрівся з дітьми загиблих учасників АТО, які відвідали Республіку Польща у рамках програми «Діти Героїв» - спільного проекту громадських організацій БО «Міжнародний благодійний фонд «Реабілітаційний центр «Шпиталь Майдану» (м. Київ), БО «Міжнародний благодійний фонд «Всесвітня Допомога Дітям України» (м. Київ), Міжнародного благодійного фонду «Допомога дітям України» (м. Люблін), Клубу Інтелігенції Католицької (м. Варшава). Також О.Біленький висловив подяку організаторам і спонсорам цієї поїздки.

* * *

14  листопада ц.р. голова Полтавської облдержадміністрації В.Головко спільно з першим заступником голови облдержадміністрації А.Пісоцьким у ході робочої поїздки до Новосанжарського та Машівського районів вивчив стан реалізації заходів з реформування системи державного управління автомобільними дорогами місцевого значення.

* * *

15 листопада ц.р. у м. Полтаві за участю заступника  голови-керівника апарату  облдержадміністрації М.Білоконя, представників НАЗК відбувся семінар-тренінг для держслужбовців регіону у рамках інформаційної кампанії з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів «Конфлікт інтересів: треба знати!».

* * *

16  листопада ц.р. у м. Полтаві за участю заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації М.Білоконя, представників облдержадміністрації, представників ЗМІ, громадськості відбулися урочистості до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Кращих фахівців галузі нагороджено відзнаками обласної влади.

* * *

17 листопада ц.р. у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя за участю заступника голови облдержадміністрації Р.І. Товстого відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

 

Департамент інформаційної діяльності та

                                                                                                                                                                      комунікацій з громадськістю

                                                                                                                                                                                  облдержадміністрації

Наверх ↑