з 14.08.2017 по 17.08.2017

Версія для друкуВерсія для друку

14 серпня у місті Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про підготовку закладів освіти області до початку 2017/18 навчального року», «Про роботу Державної екологічної інспекції у Полтавській області в сфері поводження з відходами та про першочергові заходи для поліпшення ситуації під час збирання та транспортування твердих побутових відходів на території Полтавської області», «Про оптимізацію надання нотаріальних послуг на території області», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області». За підсумками роботи дано відповідні доручення.
* * *
14 серпня у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.Лисака, представників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду щодо реконструкції медичного містечка на території Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.Скліфосовського.
* * *
15 серпня у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко взяв участь у селекторній нараді з питань підготовки навчальних закладів до 2017/18 навчального року, яку у відеорежимі провів Прем’єр-міністр України В.Гройсман.
* * *
15 серпня у ході робочої поїздки до Кременчуцького району заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів виїзну нараду з питань здійснення протипожежних заходів у лісових масивах області та їх фінансового забезпечення.
* * *
16 серпня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії облдержадміністрації щодо вирішення питань реалізації пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.
* * *
16 серпня на Полтавщині із робочим візитом перебувала голова Державної казначейської служби України Т.Слюз, яка відвідала Лубенський, Шишацький, Миргородський райони області, де зустрілася з керівниками райдержадміністрацій, представниками ГУДКСУ у Полтавській області, працівниками органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівниками бухгалтерських служб бюджетних установ районів. У рамках робочої поїздки відбулася зустріч Т.Слюз із головою облдержадміністрації В.Головком.
* * *
16 серпня у Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, представників правоохоронних органів провів нараду щодо заходів з обмеження руху вантажівок дорогами загального користування. Обговорено питання вжитих заходів для захисту доріг області від руйнації наднормовими вантажами, закупівлі нових вагових комплексів, збільшення числа працівників для здійснення контролю, облаштування майданчиків для зважування, зокрема проектування та будівництво місць для встановлення.
* * *
16 серпня у Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, представників правоохоронних органів, територіального управління юстиції провів перше засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів у Полтавській області.
* * *
17 серпня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий за участю голів Оржицької та Семенівської райдержадміністрацій та районних рад, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду щодо питання необхідності будівництва шлюза-регулятора на річці Сула. У ході роботи обговорено технічні моменти реалізації зазначеного проекту та напрацьовано шляхи вирішення земельних питань з усіма відповідними службами.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑