з 15.07.2017 по 20.07.2017

Версія для друкуВерсія для друку

15-16 липня на Полтавщині за сприяння управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації пройшов прес-тур територією області для столичних журналістів. Зокрема, у с. Петрівка Полтавського району відбулося ознайомлення із садибою зеленого туризму «Золота сота», у селищі Опішне Зіньківського району з Національним музеєм-заповідником українського гончарства та участь у майстер-класі з виготовлення глиняних виробів. Наостанок журналісти відвідали в обласному центрі музей В.Г.Короленка, де відбулася зустріч з головою облдержадміністрації В. Головком та обмін думками щодо концепції створення позитивного іміджу Полтавської області та привернення уваги туристів.
* * *
18 липня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А. Пісоцький за участю заступника начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації С.Марчишенця, представників автоперевізників області провів нараду щодо вирішення проблемних питань у сфері пасажирських автоперевезень мешканців краю. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.
* * *
18 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р. Товстий за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадмністрації та обласних служб провів нараду з проблемних питань господарської діяльності підприємства ТОВ «Сільські традиції».
* * *
18 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О. Пругло провів засідання комісії з питань нагородження при облдержадміністрації. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.
* * *
18 липня у місті Полтаві заступник голови обласної ради А. Ханко зустрівся з представником Харківської команди спеціальної Моніторингової Місії в Україні від Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Вінсентом Годбійоном. Обговорено питання роботи Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні.
* * *
19 липня заступник голови облдержадміністрації Р. Товстий у ході робочої поїздки до Пирятинського району провів виїзний прийом громадян Пирятинщини. Клопотання заявників стосувалися питань діяльності Березоворудського технікуму Полтавської державної аграрної академії та соціального захисту мешканців району.
* * *
20 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О. Пругло провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів з підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року.
* * *
20 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О. Пругло взяв участь у загальнодержавній селекторній нараді з питань стану реалізації урядової програми відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань та перерахування і виплати одержувачам субсидій невикористаних сум субсидії, яку у відео-режимі провів Віце-прем'єр-міністр України П. Розенко.

Наверх ↑