з 24.07.2017 по 26.07.2017

Версія для друкуВерсія для друку

24 липня у місті Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан здійснення протипожежних заходів у лісових масивах області», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.
* * *
24 липня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р. Товстого відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації.
* * *
25 липня на Соборному майдані міста Полтави за участю голови облдержадміністрації В. Головка, народного депутата України А. Реки, архієпископа Полтавського і Кременчуцького УПЦ КП Федора, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників політичних партій та громадських організацій відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Івану Мазепі з нагоди 330-ї річниці обрання його гетьманом Лівобережної України і Війська Запорізького. 
* * *
25 липня голова облдержадміністрації В. Головко у ході робочої поїздки до Чутівського району спільно з народним депутатом України А. Рекою, керівниками райдержадміністрації та районної ради, представниками районних осередків політичних партій та громадських організацій взяв участь в урочистостях з нагоди 330-ї річниці від часу обрання Івана Мазепи гетьманом України. Під час заходу відкрито меморіальну дошку на честь І. Мазепи.
* *
25 липня голова облдержадміністрації В.Головко спільно з народним депутатом України А. Рекою, архієпископом Полтавським і Кременчуцьким УПЦ КП Федором, керівниками причетних структурних підрозділів облдержадміністрації у ході робочої поїздки до Котелевського району ознайомився із ходом проведення археологічних розкопок на Більському городищі у рамках ІІІ Міжнародної літньої польової археологічної школи, де нещодавно археологи отримали унікальні знахідки (неушкоджена грецька амфора, золоті прикраси, речі побуту), яким понад 2600 років
* * *
26 липня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб провів нараду з організаційних питань проведення міжнародного економічного форуму. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.
* * *
26 липня заступник голови облдержадміністрації Р. Товстий спільно з директором Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміінстрації І. Піддубним, на виконання відповідного доручення голови облдержадміністрації В.Головка, у ході робочої поїздки до Кобеляцького району провів виїзну нараду щодо вирішення проблемних питань господарської діяльності підприємства ТОВ «Сільські традиції» (селище Білики).
* * *
26 липня у місті Полтаві голова обласної ради О. Біленький та координатор ГО «Технології проти корупції» в Полтавській області Ю. Городчаніна підписали Меморандум про співпрацю між Полтавською обласною радою та громадською організацією «Технології проти корупції» щодо створення системи електронного урядування та електронної демократії у Полтавській області.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑