з 28.08.2017 по 31.08.2017

Версія для друкуВерсія для друку

28 серпня у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко, перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький взяли участь в аудіоселекторній нараді Міністерства інфраструктури України щодо обговорення проблемних питань, які виникають під час реалізації експерименту щодо фінансового забезпечення розвитку автодоріг загального користування.
* * *
28 серпня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання Комітету забезпечення доступності для інвалідів та інших маломобільних груп населення до соціальної та транспортної інфраструктур при облдержадміністрації з питань реалізації державної політики у сфері безбар’єрності і належного виконання зобов’язань за Конвенцією ООН про права людей з інвалідністю. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.
* * *
28 серпня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, депутата обласної ради Р.Рогова, представників структурних підрозділів облдержадміністрації, учасників АТО, громадських організацій учасників АТО, місцевих мешканців відбувся меморіальний захід на вшанування пам’яті українських військослужбовців, які загинули під Іловайськом, «Іловайськ. Рана на серці України». Учасники заходу поклали квіти до меморіалу загиблим учасникам АТО, потому відбувся перегляд короткометражного фільму про події на сході України, перед учасниками зібрання виступили військові медики та волонтери з Полтавщини.
* * *
28 серпня у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко спільно з першим заступником голови облдержадміністрації А.Пісоцьким провів зустріч з головою Полтавської РДА І.Карімовим, головами сільрад Полтавського району, в яких ЦВК не призначила вибори на 
* * *
29 серпня Обговорено проблемні питання, що виникли у зазначених сільських радах. Керівництвом області наголошено на необхідності підтримки та всебічної допомоги в процесі об’єднання територіальних громад, оскільки, реформа децентралізації є однією з ключових та необхідних реформ в Україні.
* * *
29 серпня у місті Кременчук за участю голови облдержадміністрації В.Головка, заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, Кременчуцького міського голови В.Малецького, місцевих мешканців, ЗМІ відбулася урочиста церемонія введення в експлуатацію будинку №75-А по провулку Героїв Бреста, який збудовано відповідно до Державних та місцевих програм забезпечення житлом різних категорій громадян.
* * *
29 серпня заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь у ході робочої поїздки до селища Решетилівка взяв участь у роботі виїзної конкурсної комісії облдержадміністрації на заняття вакантної посади першого заступника голови Решетилівської райдержадміністрації Полтавської області. 
* * *
30 серпня у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко за участю народного депутата України А.Реки, депутатів обласної ради, голів райдержадміністрацій провів спільне розширене засідання колегії обласної державної адміністрації та Ради регіонального розвитку, де розглянуто питання «Про підсумки економічного і соціального розвитку та виконання бюджету області за перше півріччя 2017 року на виконання Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Звіт голови Семенівської райдержадміністрації Федоренка Віктора Івановича про забезпечення економічного та соціального розвитку району», «Про стан виконання антикорупційного законодавства у Полтавській області за перше півріччя 2017 року». В.Головко наголосив, що «за перші півроку Полтавщина реалізувала промислової продукції на 76 млрд. грн., і це – шосте місце серед регіонів України. На 2,5 млрд. грн. область виконала будівельних робіт». За результатами роботи дано відповідні доручення.
* * *
31 серпня у ході робочої поїздки до Хорольського району перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю керівників району, представників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, управлінь та служб провів нараду щодо реформування системи державного управління автомобільних доріг місцевого значення. За результатами роботи дано відповідні доручення.
* * *
31 серпня у місті Полтаві за участю голови обласної ради О.Біленького, представників проектного офісу ProZorro, представників комунальних підприємств, ЗМІ відбулася презентація системи «ProZorro. Продажі» – спеціального проекту Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Фонду гарантування вкладів України та ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна», що забезпечує прозорий, швидкий та ефективний продаж державних активів, активів неплатоспроможних банків, а також майна державних і комунальних підприємств. Потому відбулося підписання Декларації про приєднання Полтавської обласної ради до Меморандуму між міжнародною ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна» та Міністерством економічного розвитку та торгівлі України щодо побудови прозорої та ефективної системи реалізації об’єктів державної та комунальної власності.
* * *
31 серпня голова облдержадміністрації Валерій Головко взяв участь у посвятах першокурсників у студенти у двох провідних вишах Полтавщини - Полтавський національний університет імені Ю.Кондратюка та Полтавському університеті економіки і торгівлі.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑