з 30.10.2017 по 02.11.2017

Версія для друкуВерсія для друку

* * *
30 жовтня у місті Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про тенденції розвитку молочного скотарства та напрямки підтримки галузі», «Звіт начальника Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Салогуба Володимира Анатолійовича про стан справ у галузі за 9 місяців 2017 року», «Про роботу оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

* * *
30 жовтня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький провів засідання регіональної комісії з оцінки та попереднього відбору проектів, що можуть реалізовуватись за кошти ДФРР. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *
31 жовтня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Л.Корнієнко відбулося засідання обласної комісії у справах альтернативної (невійськової) служби. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *
31 жовтня у Державному архіві Полтавської області за участю заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації М.Білоконя, представників студентської молоді, громадськості відбулося відкриття документальної виставки «Архіви і суспільство» до 100-річчя від дня створення системи архівних установ України.

* * *
1 листопада у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів засідання обласної комісії з визначення сільськогосподарських та лісогосподарських підприємств, яким надаватимуться кошти з обласного бюджету, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва. Цього року разом з залишками минулих років наявні для використання 790 тис. грн., які можуть бути використані для 8 заявників на заходи з культуртехнічних робіт (корчування старих насаджень, покращення малопродуктивних кормових угідь тощо). За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *
1 листопада у місті Полтаві за участю заступника керівника апарату-керуючої справами виконавчого апарату обласної ради О.Черкас, начальника Головного територіального управління юстиції у Полтавській області О.Тимченка, директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області О.Черчатого, голови Полтавської райдержадміністрації І.Карімова та голови Полтавської районної ради М.Кононенка відбувся кущовий семінар із циклу «Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині» для сільських та селищних голів, державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, членів громадських рад при райдержадміністраціях Полтавського, Решетилівського та Диканського районів.

* * *
2 листопада делегація Полтавської області за участю голови облдержадміністрації В.Головка та першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького здійснила робочу поїздку на Харківський тракторний завод у рамках державної програми часткової компенсації вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑