з 31.07 по 03.08.2017

Версія для друкуВерсія для друку

31 липня у місті Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан виконання Закону України «Про державний земельний кадастр» на території області», «Актуалізація стратегії розвитку Полтавської області до 2020 року та формування плану її реалізації на 2018-2020 роки», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області» та інші. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.
* * *
1 серпня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко провів нараду щодо об’єктів, відібраних для реалізації за кошти ДФРР у 2017 році. Обговорено підготовку до проведення робіт на кожному з 21 об’єктів на загальну суму понад 70 млн. грн., зокрема, щомісячний розподіл асигнувань загального та спеціального фондів за бюджетною програмою ДФРР, стан проведення тендерних процедур з метою закупівлі послуг та про надання інформації про хід виконання робіт на об’єктах, що фінансуються у 2017 році.
* * *
1 серпня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький та заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяли участь у загальнодержавній селекторній нараді з актуальних питань регіонального розвитку та розвитку інфраструктури об’єднаних територіальних громад, яку у відео режимі провів заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Л.Парцхаладзе.
* * *
1 серпня у селищі Більськ Котелевського району заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь, на виконання відповідного доручення голови облдержадміністрації В.Головка, за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, району та селища провів виїзну нараду з питань підготовки програми розвитку та популяризації Більського городища на 2017-2022 роки та проведення обласного етнофестивалю «Гелон-фест».
* * *
1 серпня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, заступника голови обласної ради А.Ханка, рідних та друзів спортсменів, сурдоперекладачів відбулася урочиста зустріч зі спортсменами-учасниками ХХІІІ літніх Міжнародних Дефлімпійських ігор в Туреччині 2017 року. Керівники області привітали зі спортивними звитягами дефлімпійців-земляків, а спортсмени висловили вдячність владним структурам краю за надану підтримку їх підготовки та участі у змаганнях.
* * *
2 серпня у місті Полтаві відбулася урочиста зустріч голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого зі спортсменами-учасниками ХХІІІ літніх Міжнародних Дефлімпійських ігор в Туреччині 2017 року. Керівники області висловили вдячність землякам за звитягу та олімпійські нагороди для України, обговорили шляхи вирішення проблемних питань спортсменів, зокрема, йшлося про створення спеціалізованого спортивного закладу для дефлімпівйців.
* * *
3 серпня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів з підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року. Заслухано представників господарських структур-надавачів послуг електро-, тепло- та газопостачання щодо стану підготовки до нового опалювального сезону. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.
* * *
3 серпня у місті Полтаві заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду з питань організації та проведення в області заходів у рамках відзначення Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України. Обговорено організаційні моменти підготовки та проведення урочистих заходів, забезпечення безпеки їх учасників.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑