Квітневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» доступний для читачів

Версія для друкуВерсія для друку

Квітневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» доступний для читачів

 

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  презентує черговий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

            У квітневому  випуску видання читайте про  роботу Полтавської обласної ради, про захист прав землевласників, правовий захист військовослужбовців, надання послуг з проставлення апостилю на офіційних документах, виданих  Державною податковою службою України та їх територіальними органами.

 Про  особливості укладення трудового договору інформація за матеріалами Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

      У рубриці «Думка експерта»  Про право постійного користування земельними ділянками  - роз’яснює Вадим Чувпило, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри землеробства та агрохімії ім. В.І. Сазанова, Полтавського державного аграрного університету. 

У рубриці «Новини від партнерів» читайте інформацію для абітурієнтів — Особливості вступу до Полтавського юридичного інституту в 2023 році — інформує його очільник Ігор Криницький, директор Полтавського юридичного інституту, доктор юридичних наук, професор, старший науковий співробітник, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України.

Історії успіху діяльності органів місцевого самоврядування продовжуємо висвітлювати у рубриці «Життя ОТГ».  Про співпрацю бюро правової допомоги з Глобинською  громадою  в умовах воєнного стану  ознайомлюйтеся у новому випуску газети.

            Про свій  життєвий шлях та  професійний досвід  у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» головний юрист Глобинського бюро правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Мельниченко

Успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують  та консультації «WIKILEGALAID».

До уваги читачів «Правового вісника» зразки документів правового та процесуального характеру.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах Фейсбук, Інстаграм та Ютуб.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням: 

Приємного читання!

 

Наверх ↑