На Полтавщині формують склад координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Полтавській обласній військовій адміністрації

Версія для друкуВерсія для друку

На Полтавщині формують склад координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Полтавській обласній військовій адміністрації

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про правовий режим воєнного стану» «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», Положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Полтавській обласній військовій адміністрації, затвердженого розпорядженням начальника Полтавської обласної військової адміністрації від 31. 05. 2023 № 358, Полтавська обласна військоваадміністрація формує склад координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Полтавській обласній військовійадміністрації (далі – координаційна рада).

Пропозиції щодо включення до складу координаційної ради своїх представників необхідно подати у друкованій та електронній формах до Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації (36014, м.Полтава, вул. Пушкіна, буд. 115, каб. 3), а також на електронну адресу vssm_oda@adm-pl.gov.ua до  15 червня 2023 року (включно).

До складу координаційної ради може бути делеговано не більше як по одному представнику від інституцій, установ, організацій, інститутів громадянського суспільства тощо (згідно з Положенням, що додається).

За додатковою інформацією просимо звертатися до Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації на вищевказану електронну адресу або за тел. (0532) 569268.

 

Управління молоді та спорту ПОВА

 

 

Наверх ↑