Полтавщина передасть Херсонщині човни, мотопомпи, жилети і пальне

Версія для друкуВерсія для друку

Полтавщина передасть Херсонщині човни, мотопомпи, жилети і пальне

На позачерговій сесії обласної ради депутати проголосували за передачу з матеріального резерву допомоги Херсонській області для ліквідації наслідків підриву окупантами Каховської ГЕС.

Відправлять п'ять човнів, два двигуни до човна, чотири мотопомпи і рукави до них, рятувальні та страхові жилети, рятувальні кола, два повітропідігрівники, бронежилети й 10 тисяч літрів пального. Заступник начальника Полтавської ОВА Олексій Бруслик зауважив, що речі й техніка допоможуть врятувати життя і здоров’я жителів Херсонської області.

«Спільно з профільними структурними підрозділами опрацювали потреби Херсонщини та проаналізували наявний матрезерв. Вийшли з певними пропозиціями, – сказав Олексій Бруслик. – І надалі реагуватимемо на потреби Херсонщини й надаватимемо посильну допомогу. Маємо допомогти нашим співвітчизникам подолати ту катастрофу, яку спричинив підрив окупантами Каховської ГЕС. Потреби будуть змінюватися залежно від ситуації, тому звертатимемося до депутатського корпусу з проханням реагувати на подальші запити».Також для Херсонщини передадуть питну воду.

 

Наверх ↑