Хроніка обласних новин з 10 по 14 червня 2019 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин з 10 по 14 червня 2019 року

10 червня на нараді у т. в. о. голови облдержадміністрації Р.Товстого за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про хід виконання обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки», «Про реалізацію в області спільних заходів щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

10 червня у м. Полтаві директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко в режимі відеоконференцзв’язку провела нараду з об’єднаними територіальними громадами з питань розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на 2021-2027 роки.
11 червня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду за вихованням дітей. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення. 
12 червня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулося засідання Президії Центрального Комітету профспілки працівників державних установ України.
12 червня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів нараду щодо виконання доручень, даних заступником голови облдержадміністрації щодо підготовки змін до обласної Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення області та виконання рекомендацій постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури.
13 червня у м. Полтаві за участю першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення С.Капліна (лідер СДП), директора Департаменту пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України О.Охріменко, начальника управління організаційного та соціальних виплат Департаменту фінансів Міністерства оборони України В.Салахова, директора Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації Л.Корнієнко, представників громадських організацій відбулася робоча нарада за темою «Шляхи врегулювання проблемних питань обчислення та перерахунку пенсій, призначених відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб». Також проаналізовано стан виконання рішень судів щодо пенсійного забезпечення військових пенсіонерів.
13 червня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у роботі наради щодо створення центрів професійної досконалості на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти. За підсумками роботи дано відповідні доручення.
13 червня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів із підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 року. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.
13 червня у м.Полтаві за участю директора Департаменту економіки, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко відбувся тренінг в рамках українсько-канадського проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) для представників області з питання формування стратегічної екологічної оцінки для стратегії регіонального розвитку області.

Департамент інформаційної діяльності та 
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑