Хроніка обласних новин з 13 до 17 травня 2019 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин з 13 до 17 травня 2019 року

13 травня у Полтаві на нараді у т.в.о. голови ОДА Р.Товстого за участю керівників причетних структурних підрозділів ОДА та обласних служб розглянуто питання «Про підсумки зовнішньої торгівлі підприємств області за 2018 рік та перспективи її розвитку у 2019 році», «Про стан протипожежного захисту загальноосвітніх навчальних закладів та інших об’єктів з масовим перебуванням людей», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

13 травня у садибі-музеї Панаса Мирного Полтави за участю заступника голови облради А.Ханка відбулося урочисте вручення премій полтавської обласної ради імені Панаса Мирного.

14 травня у Полтаві т.в.о. голови ОДА Р.Товстий провів засідання обласної координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху. Проаналізовано поточний стан справ, дано відповідні доручення щодо системної роботи задля забезпечення безпеки руху автотранспорту, мінімізації втрат внаслідок ДТП.

14 травня у Полтаві заступник голови ОДА М.Білокінь за участю начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області В.Сологуба, голів РДА, керівників структурних підрозділів ОДА та фахівців, які відповідальні за протипожежну безпеку в підрозділах, провів нараду з питань посилення державного нагляду у сфері дотримання пожежної та техногенної безпеки. Особливу увагу приділено контролю за об’єктами із масовим перебуванням людей – освітніми установами, закладами охорони здоров’я, оздоровлення та відпочинку громадян, культурно-розважальними і закладами дозвілля. За підсумками розгляду дано відповідні доручення, наголошено на персональній відповідальності керівників.

14 травня у Полтаві заступник голови ОДА О.Пругло провів нараду з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Полтавській області у 2019 році. Дано відповідні доручення щодо забезпечення належного організаційного рівня проведення ЗНО.

15 травня у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського за участю заступника голови ОДА М.Білоконя відбувся Міжнародний форум за темою «Концепція інтегрованого розвитку Полтава-2030».

15 травня у селищі Велика Багачка за сприяння фахівців Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях відбувся семінар для сільських, селищних голів, депутатів місцевих рад, посадових осіб органів місцевого самоврядування, державних службовців Великобагачанського та Миргородського районів за темою «Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині».

16 травня у Полтаві заступник голови ОДА М.Білокінь за участю представників причетних структурних підрозділів ОДА провів засідання організаційного комітету з вшанування пам’яті українського державного, військового та політичного діяча, Голови Директорії, Головного отамана військ УНР Симона Петлюри. Обговорено та визначено потенційне місце розташування пам’ятника С.Петлюрі в історичній частині обласного центру. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

16 травня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбулися фінальні змагання Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області. Привітали учасників заходу голова облради О.Біленький, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА О.Буцький, голова ВФСТ «Колос» А.Головань.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑