Хроніка обласних новин з 20 по 24 травня 2019 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин з 20 по 24 травня 2019 року

20 травня у м. Полтаві на нараді у т. в. о. голови облдержадміністрації Р.Товстого за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання: «Про підсумки роботи житлово-комунальних підприємств області в осінньо-зимовий період 2018/19 року та завдання з підготовки до опалювального сезону 2019/20 року», «Про організацію надання медико - психологічної допомоги учасникам АТО/ООС» та «Про діяльність громадських інспекторів з охорони навколишнього природного середовища». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

21 травня у м. Полтаві за участю представників управління інфраструктури облдержадміністрації, Укртрансбезпеки в Полтавській області, поліції, громадськості відбулося засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області. Комісія визначила перевізників пасажирів на 64 автобусні маршрути. Свої заявки на конкурс подали 25 перевізників. З переможцями конкурсу укладуть відповідні договори.

22 травня у м. Полтаві з нагоди 140-ї річниці від дня народження видатного українського політичного, громадського та військового діяча, Головного отамана військ Української Народної Республіки Симона Петлюри у рамках національно-патріотичного виховання  учнівської та студентської молоді за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, представників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації відбувся інформаційно-просвітницький тур історичними місцями, пов’язаними із іменем національного героя.

23 травня у м. Полтаві за участю першого заступника Голови Держкомтелерадіо Б.Червака, заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко відбулося урочисте відкриття дводенної ІІ Універсальної книжкової виставки-ярмарку «Пошук». У заході беруть участь книгорозповсюджуючі організації та видавництва з 13 областей України, Республіки Білорусь, представники ЗМІ, навчальних закладів області. Довідково: Універсальна книжкова виставка-ярмарок «Пошук» ініційована Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації з метою реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи та повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції, розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області.

24 травня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко, представників книгорозповсюджуючих організацій та видавництв з різних областей України, Республіки Білорусь, ЗМІ, навчальних закладів області відбулося урочисте закриття дводенної                           ІІ Універсальної книжкової виставки-ярмарку «Пошук». Учасниками виставки-ярмарку вручено дипломи та відзнаки.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑