Хроніка обласних новин з 23 по 27 вересня

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин з 23 по 27 вересня

23 вересня у Полтаві з нагоди 76-ї річниці вигнання нацистів з обласного центру та Дня міста за участю т.в.о. голови ОДА О.Пругла, заступників голови ОДА Р.Товстого та М.Білоконя, представників духовенства, громадськості, ветеранів війни, студентської та шкільної молоді відбулося покладання квітів до Меморіалу Солдатської Слави.

24 вересня у Полтаві т.в.о. голови ОДА О.Пругло взяв участь у роботі наради з начальниками органів управління освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів, об’єднаних територіальних громад з актуальних питань розвитку освітньої галузі Полтавської області у 2019-2020 навчальному році.

          25 вересня у Полтаві т.в.о. голови ОДА О.Пругло провів нараду з причетними керівниками органів виконавчої влади та структурних підрозділів ОДА щодо забезпечення своєчасності та в повному обсязі розрахунків з оплати праці та енергоносії закладів освіти. Дано відповідні доручення.

26 вересня у Полтаві т.в.о. голови ОДА О.Пругло взяв участь у селекторній нараді з питань діяльності та взаємодії місцевих держадміністрацій з територіальними органами міністерств, центральних органів виконавчої влади, з метою забезпечення реалізації програм збалансованого регіонального розвитку, створення умов для залучення інвестицій та впровадження регіональних інвестиційних проектів, яку провів Прем’єр-міністр України О. Гончарук.

26 вересня у Полтаві голова облради О.Біленький та заступник голови облради А.Ханко зустрілися із студентами Української академії лідерства  та ознайомили їх з роботою облради. Зокрема, для гостей організовано екскурсію у залі засідань постійних комісій та сесійній залі Полтавської обласної ради. Керівники області поінформували студентів щодо власного шляху у політику, дали відповіді на низку інших питань щодо вирішення нагальних проблем життєдіяльності регіону депутатським корпусом облради.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑