Хроніка обласних новин з 26 по 29 грудня 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин з 26 по 29 грудня 2018 року

26 грудня у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко провів засідання оперативного штабу з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де у зв’язку зі складними погодними умовами,  прийнято рішення стосовно проїзду транзитного автотранспорту (пасажирський, вантажний, приватний) на дорогах державного значення та руху транспорту на місцевих автошляхах.

26 грудня  у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.

27 грудня у Полтавському обласному музично-драматичному театрі імені М.Гоголя за участю голови облдержадміністрації В.Головка, народного депутата України К.Іщейкіна (фракція БПП), ректора Полтавського національного технічного університету імені Ю.Кондратюка В.Онищенка відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури Полтавського національного технічного університету імені Ю. Кондратюка.

27 грудня у м. Полтаві  заступник голови облдержадміністрації О.Пругло за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду з питання розширення механізмів підтримки учасників бойових дій з числа учасників АТО, операції об’єднаних сил шляхом надання фінансової допомоги через обласний бюджет для започаткування підприємницької діяльності. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

27 грудня у м. Полтаві  за сприяння Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації проведено Земельний аукціон з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду.

28 грудня у м. Полтаві  за сприяння Департаменту освіти і науки облдержадміністрації відбулося благодійне новорічне свято для дітей, що перебувають на стаціонарному лікуванні в онкогематологічному відділенні Полтавської дитячої міської клінічної лікарні.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

                                                                                                                                                                                      облдержадміністрації

Наверх ↑