Хроніка обласних новин з 28 по 31 січня

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин з 28 по 31 січня

28 січня у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан розвитку інклюзивної освіти та створення інклюзивно-ресурсних центрів у Полтавській області», «Про стан виконання у 2018 році обласної Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення області», «Про планування заходів щодо створення на базі Полтавського обласного військового комісаріату та районних військових комісаріатів територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки», «Інформація щодо підключення Інтернет послуг до соціально значущих місць в районах області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

28 січня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, голів райдержадміністрацій, районних рад, об’єднаних територіальних громад, представників громадськості відбулося розширене засідання колегії Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, яке провів директор Департаменту В.Лисак. Розглянуто питання «Підбиття підсумків роботи галузі охорони здоров’я Полтавської області за 2018 рік, реалізація та підтримка реформ у 2019 році».  

29 січня у м. Полтаві з нагоди з нагоди Дня пам’яті Героїв Крут за участю директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко, директора Департаменту культури і туризму облдержадміністрації В.Вождаєнко, секретаря Полтавської міської ради О.Шамоти, представників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників студентства обласного центру, курсантів військового коледжу, громадськості та ЗМІ відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблим Українським козакам.

29 січня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів. Проаналізовано стан роботи у Зіньківському та Котелевському районах щодо дотримання чинного законодавства у сфері землекористування. Дано відповідні доручення.

29 січня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації. Розглянуто питання «Про стан реалізації Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки за 2018 рік», «Допризовна підготовка молоді» та розглянуто пропозиції щодо внесення змін до складу Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації. Також затверджено план роботи Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації на 2019 рік.

30 січня у м. Полтаві директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації С.Фролов взяв участь у відеоконференції Мінагрополітики з питань стану реалізації державних програм фінансової підтримки сільгосптоваровиробників.

31 січня у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, ЗМІ провів мотиваційну зустріч із студентами Української Академії Лідерства.    Обговорено питання розвитку області, актуалізовано необхідність молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Наголошено, що волонтерство та міцний громадський рух свого часу стали опорою та фундаментом нової країни, яка стане сильною, розвинутою, з якісною освітою, медициною, інфраструктурою.   

31 січня у Полтавському художньому музеї імені М.Ярошенка за участю голови облдержадміністрації В.Головка, заступника голови облдержадміністрації О.Пругла та заступника голови обласної ради А.Ханка відбулася урочиста церемонія закриття фінального етапу другого (регіонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» та нагородження переможців і лауреатів обласного конкурсу «Учитель року - 2019».

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑