„Ми йшли до тебе, незалежність, через віки, через роки!”

Версія для друкуВерсія для друку

„Ми йшли до тебе, незалежність, через віки, через роки!”

22 серпня в селі Кам’яні Потоки відбулося районне свято присвячене Дню Державного Прапора України та 28-й річниці Незалежності України. В урочистостях взяли участь виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК, керівник апарату райдержадміністрації Таміла САМБУР, заступник голови районної ради Едуард СКЛЯРЕВСЬКИЙ, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості та засобів масової інформації.

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України, тому розпочався захід підняттям Державного прапору під звуки гімну України. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце глибокою вірою про гідне майбутнє нашої держави.
В цей урочистий день всенародного свята, вітаючи кременчуцьку громаду Олександр Іванович ТЮТЮННИК побажав усім міцного здоров’я, віри, благополуччя, добробуту та миру. 
За сумлінну працю, активну громадянську позицію, особистий внесок у становлення української державності, вагомі досягнення в професійній діяльності та з нагоди Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України кращих працівників району було нагороджено почесними грамотами райдержадміністрації. .
По завершенню свята на гостей та місцевих жителів чекав концерт кращих колективів художньої самодіяльності районних закладів культури.

 

 

 

 

Наверх ↑