Події району з 04 по 08 листопада 2019 року

Версія для друкуВерсія для друку

Події району з 04 по 08  листопада 2019 року

4 листопада у м. Полтаві на нараді у тимчасово виконувача обов’язки голови облдержадміністрації О.Пругла за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання  «Про підсумки проведення в області літньої оздоровчої кампанії в 2019 році та основні завдання з реалізації обласної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2020 рік», «Про розвиток, цілі та завдання сфери туризму на території області» та «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. На початку роботи за вагомий особистий внесок у забезпечення державних гарантій щодо доступності послуг з оздоровлення і відпочинку дітей Полтавської області та організацію оздоровчої кампанії 2019 року почесними грамотами облдержадміністрації нагороджено держслужбовців РДА, працівників МВК. У нараді взяли участь народний депутат України К.Касай (член депутатської фракції політичної партії «СЛУГА НАРОДУ»), голова обласної ради О.Біленький.

 

5 листопада у м. Полтаві т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної комісії з питань надання  матеріальної допомоги населенню області з обласного бюджету. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

6 листопада у м. Полтаві з ініціативи Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації у рамках діяльності постійно діючої «Національної платформи: нові знання для вашого розвитку», започаткованою облдержадміністрацією для сприяння регіональному розвитку Полтавщини розпочала роботу дводенна тренінгова програма «Як побудувати прибутковий експорт».

7 листопада у м. Полтаві т.в.о. голови облдержадміністрації О.Пругло за участю арбітражних керуючих та членів обласної координаційної групи провів нараду з питань погашення зарплатних боргів, дотримання соціальних гарантій у сфері оплати праці на державних підприємствах та установах. За підсумками розгляду дано відповідні доручення. 

7 листопада у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, депутата обласної ради В.Рогова, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко, представників видавництв, видавничих  організацій, авторів книг, науковців, бібліотекарів, керівників окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, депутатів обласної ради відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласного щорічного конкурсу «Краща книга Полтавщини». Відбулося вручення нагород переможцям у семи номінаціях та «Гран-прі» обласного конкурсу - фундаментальні видання універсальної тематики, які стали подією у вітчизняному книговиданні.

7 листопада у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбувся семінар з питань впровадження аграрних розписок в Полтавській області. Наголошено, що питання аграрних розписок знаходиться під постійним контролем облдержадміністрації. Зазначена система створена для контролю та полегшення діяльності агропромислового сектору. Аграрні розписки спрощують доступ до фінансових та матеріально-технічних ресурсів. Це особливо важливо для малих і середніх сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств.

7 листопада у м. Полтаві за участю першого заступника голови обласної ради Є.Холода, заступника голови обласної ради А.Ханка, представників громадськості, науковців відбулося засідання робочої групи з вивчення, аналізу та упорядкування обласних премій, заснованих Полтавською обласною радою. Розглянуто звернення депутата обласної ради В.Ярошенка щодо заснування Премії Полтавської обласної ради імені О.М.Байрак у галузі екології. За результатами голосування, пропозиція щодо заснування премії Полтавської обласної ради імені О.М. Байрак робочою групою була підтримана. Ухвалено рекомендувати виконавчому апарату обласної ради розробити проект Положення про премію та внести його на наступне засідання робочої групи.

8 листопада у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь, представники структурних підрозділів облдержадміністрації взяли участь у селекторній нараді Мінрегіону з уповноваженими представниками обласних державних адміністрацій з моделювання мереж надання публічних сервісів та послуг.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

 

 

Наверх ↑