Про хід проведення оздоровчої та відпочинкової кампанії в 2018 році

Версія для друкуВерсія для друку

Про хід проведення оздоровчої та відпочинкової кампанії в 2018 році

на засіданні круглого столу розповідала начальник служби у справах дітей Л.М. Мулиндіна

Станом на 31.05.2018 на первинному обліку служби у справах дітей Кременчуцької райдержадміністрації перебуває 112 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме:

  • під опікою (піклуванням) – 86 дітей;

  • в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу – 23 дитини;

  • в інтернатних закладах – 2 дітей;

  • в ПТУ – 1 дітей.

Служба у справах дітей Кременчуцької райдержадміністрації повідомляє, що оздоровленню підлягає 86 дітей із категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, (40 дітей даних категорій проживають на території сільських рад Кременчуцького району; 46 дітей- проживають на території об’єднаних територіальних громад  Кременчуцького району). Це діти, віком від 7 до 17 років включно, які влаштовані під опіку (піклування), в прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу Кременчуцького району.

На сьогоднішній день оздоровлено 2 дитини 

За кошти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації планується оздоровити 19 дітей вищезазначеної категорії в заміських оздоровчих таборах: «Супутник», «Зоряний».

За кошти об’єднаних територіальних громад Кременчуцького району планується оздоровити 8 дітей Кременчуцького району, а саме: за кошти Недогарківської об’єднаної територіальної громади – 3 дитини; за кошти Піщанської об’єднаної територіальної громади – 3 дитини; за кошти Пришибської об’єднаної територіальної громади - 2 дитини, оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Омельницької об’єднаної територіальної громади відбуватиметься згідно обласного розподілу путівок.

15 дітей із категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, буде оздоровлено за кошти опікунів/піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.

 

 

Наверх ↑