Відбувся семінар-нарада на тему: «Участь фермерів у державних та регіональних програмах підтримки»

Версія для друкуВерсія для друку

Відбувся семінар-нарада на тему: «Участь фермерів у державних та регіональних програмах підтримки»

15 липня в малому залі адмінбудівлі  відбувся семінар-нарада на тему «Участь фермерів у державних та регіональних програмах підтримки», який провела Полтавська обласна сільськогосподарська дорадча служба. 

 У семінарі взяв участь виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК, спеціалісти відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації,  керівники  сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та представники сільських рад.

В ході заходу директор ПОСДС Світлана АНДРІЄНКО поінформувала присутніх про Постанову КМУ від 07.02.18 р. № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» (зі змінами), Постанову КМУ від 7 лютого 2018 р. № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва)», отримання пільгових кредитів програми Укрдержфонду підтримки фермерів.

По завершенню семінару присутні отримали змістовні відповіді на поставлені запитання.

 

Наверх ↑