з 01.07.2019 по 05.07.2019

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

1 липня у м. Полтаві на нараді у т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла розглянуто питання «Про хід виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Полтавської області». Перед нарадою керівники області привітали працівників галузі з нагоди Дня архітектора України та вручили запрошеним фахівцям та представникам колективів відзнаки обласної влади.

* * *

2 липня на Полтавщині з робочою поїздкою перебував Прем’єр-міністр України В.Гройсман. Зокрема, за програмою перебування, у м. Пирятин за участю т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла,  голови обласної ради О.Біленького, голів РДА та райрад, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулася зустріч Премʼєр-мiнiстра України В.Гройсмана з головами об'єднаних територіальних громад, де обговорено питання децентралiзацii та проблемних питань функціонування обʼєднаних громад краю. Глава Уряду перевірив хід виконання ремонтних робіт на автодорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський поблизу Лубен, ознайомився з роботою Пирятинського ЦНАПу та місцевого ліцею. Відбулося спілкування з представниками місцевих та центральних ЗМІ.

 

* * *

3 липня у м. Полтаві т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругло за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду, де обговорено  проблемні питання діяльності ПОКП «Полтавафарм». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

* * *

4 липня у м. Полтаві за участю т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання президії обласної ради, яке провів голова обласної ради О.Біленький. Обговорено питання порядку денного, які будуть внесені на розгляд чергової сесії обласної ради.

* * *

4 липня у м. Полтаві за участю голови обласної ради О.Біленького, заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Розглянуто питання «Про перспективи розвитку зрошувального землеробства на Полтавщині», «Про стан виконання Стратегії розвитку Полтавської області на період до 2020 року в частині забезпечення розвитку сільських територій, затвердженої рішенням 26 позачергової сесії обласної ради 6 скликання від 16.01.2015 року» та інші.

* * *

5 липня у м. Полтаві за участю т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та представників будівельних організацій відбулася виїзна нарада з питання проведення робіт капітального ремонту в Горбанівському геріатричному пансіонаті ветеранів війни та праці. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

* * *

5 липня у м. Полтаві за участю т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла, голови обласної ради О.Біленького  відбулося засідання комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Полтавського обласного комунального виробничо-комерційного підприємства «Полтавапаливо». За підсумками заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсного відбору ухвалено відповідні рішення.

* * *

5 липня у м. Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого,  начальника ГУНП в Полтавській області А.Замахіна відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України, де кращих правоохоронців регіону нагороджено відомчими та відзнаками обласної влади.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑