Адміністрація комунального некомерційного підприємства Кременчуцької районної ради «Кременчуцька центральна районна лікарня» інформує.

Версія для друкуВерсія для друку

Адміністрація комунального некомерційного підприємства Кременчуцької районної ради

«Кременчуцька центральна районна лікарня» інформує.

Станом на 29.04.2020 у терапевтичному відділенні ЦРЛ перебуває 11 хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19. Два пацієнта  - із результатом «сумнівний». Стан середньої важкості у двох хворих, у інших оцінюється як відносно задовільний.

Всі хворі очікують відповідні контрольні тести ПЛР, за результатами яких буде проводитись виписка.

Медикаментозне забезпечення пневмоній достатнє. Проблемою є кадрове забезпечення. Із 19 працівників терапевтичного відділення 14 мають позитивний тест ПЛР та знаходяться на самоізоляції, троє – на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні ЛІЛ «Кременчуцька». Їх стан відносно задовільний. Хворі очікують результати повторних тестів ПЛР.

У кардіологічному корпусі ЦРЛ всього працює 80 осіб, із них обстежено  на захворювання COVID-19 всього 69 осіб. Виявлено 29 осіб із позитивним результатом.

Виникають проблеми із проведенням контрольних тестів, а саме, результати надходять дуже повільно. На сьогодні не отримано результати, які надіслані до лабораторії 21.04.2020 та за наступні дні.

Станом на ранок самопочуття всіх хворих на COVID-19 задовільний.

 

Наверх ↑