День медичного працівника

Версія для друкуВерсія для друку
День медичного працівника
Щорічно в третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника. З цієї нагоди сьогодні, 18 червня, в Піщанському будинку культури, відбулися урочистості на які були запрошені голова Кременчуцької райдержадміністрації Олега ЛЄДНІК, голова Піщанської територіальної громади та медичні працівники закладів медицини Піщанської територіальної громади.
Вітаючи з професійним святом представників найгуманнішої професії у світі, Олег Вікторович побажав щастя, визнання, успіхів у нелегкій справі, а також професійного зростання, гарного настрою та впевненості у завтрашньому дні.
Почесними грамотами Кременчуцької районної державної адміністрації за сумлінну працю в галузі медицини, добросовісне виконання своїх обов’язків, високий професіоналізм і компетентність у роботі, вагомий особистий внесок у розвиток організації медичної допомоги населенню району, чуйність у відношенні до пацієнтів та з нагоди професійного свята були нагороджені найкращі працівники медичної галузі Піщанської територіальної громади.
Подарунком для присутніх медиків став святковий концерт.
Наверх ↑