Дев'яносто років зозуля накувала

Версія для друкуВерсія для друку

Дев'яносто років зозуля накувала

Чудового березневого дня святкує свій величний ювілей справжній патріот свого села, людина з великим серцем, привітний та відкритий до людей житель села Білецьківка – Василь Григорович КОВАЛЕНКО. Сьогодні, привітати його з 90-річчям завітали, голова ради Кременчуцької районної організації ветеранів Олексій ЩЕРБУХА, заступник голови ради Кременчуцької районної організації ветеранів Петро КОВІНЬКО, голова Кременчуцької районної ради Андрій ДРОФА та голова Білецьківської сільської ради Ганна САМОЙЛЮК.

З почуттям великої гордості та поваги ми віддаємо шану таким людям, як Василь Григорович, але щоб краще зрозуміти, яка це людина, потрібно перегорнути сторінки його життя. 
Народився ювіляр 12 березня 1928 року в селі Білецьківка. Міцно закарбувалися у дитячих спогадах воєнні та повоєнні роки життя.
Семирічну освіту Василь Григорович отримав у рідному селі, а вже спеціальну здобував, працюючи на вагонобудівному заводі, якому віддав усі роки свого механіком, який виконував найвідповідальніші завдання керівництва. 
Разом з дружиною в любові та злагоді виховали двох гарних дітей, які в свою чергу, подарували їм довгоочікуваних онуків.
Спираючись на факти з життя ювіляра, можна сказати, що він людина, яка дійсно гідна поваги. Його мужність, стійкість та сила волі вражає своєю непохитністю. Завдяки особливим рисам його характеру та організаторським здібностям, вже багато років, він є головою первинної ветеранської організації Білецьківської сільської ради, опікується долею ветеранів та не знаходиться осторонь подій, що відбуваються в рідному селі. Під його керівництвом було зроблено багато добрих справ, вдячністю за це стала велика кількість грамот та нагород. 
Вітаючи ювіляра, усі присутні побажали йому міцного здоров'я та довгих років життя, сили і наснаги для добрих справ.трудового життя. Розпочав трудову діяльність учнем слюсаря, потім працював механіком і виконував найвідповідальніші завдання керівництва. 
Разом з дружиною в любові та злагоді виховали двох гарних дітей, які в свою чергу, подарували їм довгоочікуваних онуків.
Спираючись на факти з життя ювіляра, можна сказати, що він людина, яка дійсно гідна поваги. Його мужність, стійкість та сила волі вражає своєю непохитністю. Завдяки особливим рисам його характеру та організаторським здібностям, вже багато років, він є головою первинної ветеранської організації Білецьківської сільської ради, опікується долею ветеранів та не стоїть осторонь подій, що відбуваються в рідному селі. Під його керівництвом було зроблено багато добрих справ, за що  отримав велику кількість грамот та нагород. 
Вітаючи ювіляра, усі присутні побажали йому міцного здоров'я, довгих років життя та наснаги для добрих справ.

 

Наверх ↑