Футбольні перемоги наших ветеранів

Версія для друкуВерсія для друку

Кубок України –знову наш!

Останній місяць цього року завершився футбольними перемогами наших ветеранів.

В м.Берегове Закарпатської області наші ветерани, в складі збірної Полтавської області посіли почесне перше місце в Першості ВФСТ “Колос” серед ветеранських команд 50 років і старші. Кращими визнані наші гравці: Кульчак Володимир, Чумак Юрій, Маньковський Вадим та Мальованець Володимир.

З 14 по 17 грудня в м.Черкаси пройшов Кубок України серед ветеранських команд різних вікових категорій.

Наша збірна ”Гарант” 55 років і старші, під керівницвом президента і водночас

гравця команди Веселовського Анатолія, начальника збірної Клюсенка Анатолія та головного тренера Горячковського Андрія, не залишили своїм суперникам жодного шансу на перемогу.

Тринадцять команд України нашої вікової категорії боролися за звання найкращої. До нашої групи ввійшли: “Локомотив”м.Красний Луч, “Христинівка“ Черкаська область, “Київ”м.Київ та “Гарант”Кременчуцький район.

В результаті напружених і надзвичайно емоційних ігор, з результатами: “Локомотив”- “Гарант” 2:3, “Київ” - “Гарант”0:2 “Христинівка“ –“Гарант” 1:1, наші хлопці вийшли до фіналу змагань, де зустрілися з командою “Союз”м.Донецьк. З переможним рахунком 3:2,“Гарант” Кременчуцького району став цьогорічним володарем Кубку України з футзалу серед ветеранів 55 років і старші.

Хочеться додатково відмітити Веселовського Анатолія та Клюсенка Анатолія за надану спонсорську допомогу в забезпеченні участі команди в даних змаганнях.

Відзначимо і весь склад збірної: кращого захисника Кобу Геннадія, Паюрова Павла- кращого голкіпера, кращого гравця Стеценка Валерія, а також, Кавеліна Миколу, Матяша Анатолія, Свистуна Сергія, Зубова Олега, Бєліка Ігоря, Липського Юрія, Куваннікова Віктора, Скорикова Олександра, Негоду Юрія, Веселовського Анатолія та Горячковського Андрія, які спільними узгодженими зусиллями досягли високого результату. .

Дуже приємно, що, не зважаючи, на всілякі щоденні клопоти, наші ветерани залишаються прикладом для наслідування підростаючому поколінню.

 

 

Наверх ↑