Із початку року додатково оформлені офіційні трудові відносини з 559 працівниками

Версія для друкуВерсія для друку

Із початку року додатково оформлені офіційні трудові відносини з 559 працівниками        

Упродовж восьми місяців 2019 року порушення податкового законодавства та законодавства про працю під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам були виявлені по 26 суб'єктах господарювання, повідомили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області.

За результатами проведених податковим органом документальних перевірок було додатково нараховано 7 мільйонів  655 тисяч гривень податкових зобов'язань по податку на доходи фізичних осіб, 14 мільйонів 614,6 тисяч гривень єдиного внеску та військового збору у сумі 412 тисяч гривень.

Крім того, завдяки вжитим органами державної податкової служби Полтавщини заходам, із початку року суб'єктами господарювання було додатково оформлено трудові відносини з 559 працівниками, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб у сумі 419,9 тисяч гривень, єдиного внеску в сумі  513,2 тисяч гривень та військового збору в сумі 35 тисяч гривень. До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено вісім осіб.

 

Головне управління ДФС у Полтавській області

Наверх ↑