Країна дитинства відсвяткувала 50-річний ювілей!

Версія для друкуВерсія для друку

Країна дитинства відсвяткувала 50-річний ювілей!

    01 грудня 2017 року радісну подію відзначив дошкільний навчальний заклад «Ялинка» Кам’янопотоківської сільської ради.

    Рівно 50 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитсадка, де оселилося безтурботне дитинство.

За п’ять десятків років заклад випустив не одну сотню дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.  

     Приїхав привітати дитячий та педагогічний колективи із 50-річчям голова райдержадміністрації  Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ. У вітальному слові Андрій Анатолійович зазначив, що діти – це наше майбутнє, для них ми повинні жити, творити, дарувати їм щастя, розваги. Побажав, щоб у майбутньому ці стіни виховали ще не один випуск дошкільнят і подарував малюкам іграшки.

     До привітань з подарунками приєдналися начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Оксана СЕМЕРЯНІН, голова Кам’янопотоківської  сільської ради Лідія КРАВЧЕНКО,  голова районного комітету профспілок освіти Анна ЧУМАК.

     Також за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди 50-річчя ДНЗ «Ялинка» колективу було оголошено  Подяку.

      Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів. Тож, як і 50 років тому, двері  дитячого садочка сьогодні гостинно відкрито для всіх, хто прагне знань, самореалізації, бажає відчути свою значимість, здійснити мрії і задуми.

    Ювілей дитячого закладу - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок, відкриттів і гри! Святкова атмосфера та чудовий концерт вихованців нікого з присутніх не залишили байдужими.

 

Наверх ↑