На Полтавщині з початку року офіційно оформлено 330 працівників

Версія для друкуВерсія для друку

На Полтавщині з початку року офіційно оформлено 330 працівників

Як повідомила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнецова, впродовж cічня-квітня 2019 року порушення податкового законодавства й законодавства про працю під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам були виявлені по 16 суб’єктах господарювання.

За результатами проведених працівниками управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в області документальних перевірок додатково донараховано 5 млн 373,7 тис. грн податкових зобов’язань по податку на доходи фізичних осіб, 14 млн 614,6 тис. грн єдиного внеску та військового збору в сумі 286 тис. грн.

Жанна Кузнецова розповіла, що завдяки вжитим органами державної фіскальної служби Полтавщини заходам, із початку року суб’єктами господарювання було додатково оформлено трудові відносини із 330 працівником, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб у сумі 247,9 тис. грн, єдиного внеску – в сумі 303 тис. грн і військового збору – в сумі 20,7 тис. грн. До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено п’ять осіб.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Наверх ↑