Підвищення кваліфікації для керівників спільнот учителів предмету „Захист України“ закладів освіти району

Версія для друкуВерсія для друку

Підвищення кваліфікації для керівників спільнот учителів предмету „Захист України“ закладів освіти району

Сьогодні на базі обласного коледжу „Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С.Макаренка” у межах підвищення кваліфікації для керівників спільнот учителів предмету „Захист України“ закладів освіти району, відбулися заходи військово-патріотичного спрямування.

Учасники заходу під керівництвом інструкторів, які мають бойовий досвід, мали можливість практично відпрацювати та вдосконалити свої вміння з прикладної фізичної, вогневої та тактичної підготовки, мінної безпеки. Інструктори провели заняття з домедичної допомоги в умовах бойових дій, ознайомили з сучасними військовими технологіями, засобами ураження, озброєнням та бойовою технікою.  Отриманими знаннями та вміннями педагоги поділяться зі своїми учнями.

Захід пройшов за тісної співпраці Кременчуцької районної військової адміністрації, Полтавської академії неперервної освіти ім.М.В.Остроградського, Кременчуцького територіального центру комплектації та соціальної підтримки, Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області, 44 навчального центру. Господарями – колективом обласного коледжу „Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С.Макаренка” – були створені усі умови для навчання та відпрацювання практичних навичок.

 

Наверх ↑