Привітали захисників України

Версія для друкуВерсія для друку

Привітали захисників України

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня, в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем Українського козацтва.

Урочистий захід на знак поваги до українських воїнів, які відстоюють незалежність і суверенітет держави на сході України, відбувся 13 жовтня у Кам’янопотоківському центрі культури і дозвілля.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога, схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних нескорених синів України.

З вітальним словом до гостей свята звернувся голова райдержадміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ. 
У своєму вітальному виступі голова райдержадміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ висловив щиру вдячність та повагу всім захисникам України, а також нашим героїчним землякам, які забезпечують захист держави. Тому День захисника України – це свято патріотизму, свято єдності всіх поколінь нашого народу.

Олександр КОРОТІЧ, учасник антитерористичної операції, виступив із словами вдячності до колег, побажав усім присутнім мирного неба, здоров’я, натхнення та звернувся з проханням підтримувати віру героїв у свої сили та в нашу перемогу.

Учасників антитерористичної операції відзначено грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

За підтримки та безпосереднього сприяння голови райдержадміністрації Андрія БЕЗКОРОВАЙНОГО, своє мистецтво гостям свята дарували артисти Полтавської обласної філармонії.

 

Наверх ↑