Проведено «День бійця територіальної оборони»

Версія для друкуВерсія для друку

Проведено «День бійця територіальної оборони»

10 жовтня 2020 року під загальним керівництвом військового комісара Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату було проведено «День бійця територіальної оборони» із залученням військовослужбовців окремого батальйону територіальної оборони за безпосередньої участі представників органів державної влади та місцевого самоврядування.

Кращі військовослужбовці резерву були нагороджені почесними грамотами від міського голови та голови Кременчуцької районної державної адміністрації - начальника району територіальної оборони.

Також були нагороджені представники громадських організацій, які приймають безпосередню участь в підготовці до ведення територіальної оборони. Окремо хочеться відмітити заступника голови Кременчуцької спілки ветеранів війни в Афганістані Пісню Івана Володимировича, ветерана–афганця Святського Володимира Миколайовича, члена правління Кременчуцької спілки ветеранів війни в Афганістані Бідаша Олександра Олександровича, які систематично надають всебічну допомогу та діляться своїм бойовим досвідом.

Коллектив Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату вітає всіх причетних з «Днем територіальної оборони України» та бажає міцного здоров’я і наснаги. Окремо слова привітання та вдячності висловлюємо командуванню об ТрО командиру підполковнику Вадиму Проценко та начальнику штабу-першому заступнику капітану Тарасу Пастущину. А усіх бажаючих та небайдужих запрошуємо до наших підрозділів, батальйону територіальної оборони та роти охорони Кременчуцького ОМВК, на службу у військовому резерві.

З повагою

Заступник військового комісара з територіальної оборони

майор Мирослав ВОЛКОВ

 

 

Наверх ↑