У лісах району встановилася надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека

Версія для друкуВерсія для друку

 

У лісах району встановилася надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека

За прогнозом Полтавського обласного центру з гідрометеорології, у найближчі дні утримається суха та спекотна погода, а отже й найвищий рівень пожежної небезпеки.

Основною причиною виникнення лісових пожеж завжди був і залишається людський фактор – близько 90% займань з’являються через людську необережність чи недбалість. Досить часто відпочинок та дозвілля населення завдають безповоротної шкоди лісовому господарству.

Нагадуємо, що відповідно до чинного законодавства ст. 77 КУпАП за порушення вимог пожежної безпеки в лісах внаслідок необережного поводження з вогнем передбачена адміністративна відповідальність з накладанням штрафу на громадян від п`яти до п`ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 85 грн. до 255 грн.), на посадових осіб – від п’ятнадцяти до п`ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 255 грн. до 850 грн.).

Ми звертаємося до всіх – дотримуйтеся правил пожежної безпеки в лісових масивах Кременчуцького району. Пам’ятайте, що ліс – це наше національне надбання, яке ми повинні берегти задля майбутніх поколінь. Захистимо себе, оточуючих та навколишнє середовище від непоправних втрат, бережімо зелене багатство Кременчуцького краю!

 

 

Наверх ↑