Відбулася апаратна нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася апаратна нарада

13 серпня відбулася апаратна нарада, яку провів виконувач обов'язків голови райдержадміністрації  Олександр ТЮТЮННИК. 

Про рейтингову оцінку результатів діяльності Кременчуцької районної державної адміністрації за підсумками  І півріччя 2019 року поінформувала присутніх Яна СТОРОЖЕВА завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації. Про підсумки збирання ранніх зернових культур в агроформуваннях району доповів Віталій ОЛЕШКО в.о. начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Під час проведення наради також було розглянуто ряд актуальних питань життєзабезпечення району в галузях освіти, медицини та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя. Про стан правопорядку, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району, звітувалися представники відповідних установ району. 
Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня, та про роботу із зверненнями громадян станом на 13 серпня  розповіла присутнім Оксана ДІДЕНКО  начальник  загального відділу апарату райдержадміністрації.

По завершенню наради виконувачем обов’язків голови райдержадміністрації Олександром ТЮТЮННИКОМ були підведені підсумки та дані відповідні доручення щодо питань, які обговорювалися, а саме: вжити заходи щодо підвищення показників: «Виробництво молока та м’яса підприємствах», «Надій молока у розрахунку на одну корову, яка була в наявності на початок року, в підприємствах »; посилити контроль щодо забезпечення надходжень відповідно до вимог законодавства всіх видів зборів, платежів і податків та справляння їх у повному обсязі. Вжити заходи щодо покращення показника «Доходи місцевих бюджетів (без трансферів) у розрахунку на одну одиницю населення»; вжити заходів щодо підвищення рівня оплати за спожиту електроенергію; забезпечити комп’ютерами робочі місця фельдшерів і лікарів вторинної ланки на 100%; провести роботу щодо підписання  населенням району декларацій з лікарями первинної ланки, а також вжити заходи щодо підвищення приросту питомої ваги дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у сімейних формах виховання, у загальній кількості дітей даної категорії, у відсоткових пунктах до попереднього року. Стосовно другого питання порядку денного було рекомендовано забезпечити продовольчу безпеку та стабільність ситуації на ринку хліба, сформувати в районі рекомендований обсяг запасів продовольчого зерна; проводити в розрізі дорадчих функцій відділу АПР моніторинг пропозицій постачальників посівного матеріалу, засобів захисту рослин, ПММ, з подальшими рекомендаціями їх сільгоспвиробникам району та забезпечити висвітлення в районній газеті «Перемога» інформації по завершенню та результатах збирання ранніх зернових культур, як стратегічного продовольчого матеріалу.

 

 

Наверх ↑