Відбулася щотижнева нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася щотижнева нарада

05 грудня відбулася щотижнева нарада, яку провів голова районної державної адміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ. 

Про підсумки проведення комплексу осінньо-польових робіт в агроформуваннях району доповів Олександр КОВАЛЬ – начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації. Про стан розрахунків за спожиті енергоносії бюджетними установами району звітувала Олександра КОТЯЙ – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації.

Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування розповіла Людмила Мулиндіна – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації. В ході наради також розглянуто ряд актуальних питань життєзабезпечення району в галузях освіти, медицини та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя. Про стан правопорядку, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району, звітувалися представник відповідних установ району.
Оксана ДІДЕНКО – начальник загального відділу апарату райдержадміністрації інформувала про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня, та про роботу із зверненнями громадян станом на 05.12.2017.

Про зміни в законодавстві України повідомив Олексій ОЛЕКСІЄНКО – завідувач сектору з юридичних питань, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату райдержадміністрації. 
Підбиваючи підсумки наради, голова районної державної адміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ дав доручення забезпечити моніторинг стану посівів озимих культур, посилити моніторинг ходу дозбирання посівів кукурудзи та здійснювати контроль за ходом виплати агроформуваннями району орендної плати за земельні та майнові паї за 2017 рік. Вжити заходів щодо погашення існуючої заборгованості за спожиті  енергоносії бюджетними установами  району та забезпечити постійний аналіз стану погашення заборгованості за спожиті  енергоносії бюджетними установами  району.

Наверх ↑