Відбулася щотижнева нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася щотижнева нарада

10 липня відбулася щотижнева нарада, яку провів виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК.
Про стан реалізації районної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2018 рр. у загальноосвітніх навчальних закладах району доповідала Аліна СИВОКІНЬ - в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Про стан надання пільг окремим категоріям громадян інформував Віктор ПРИХОДЬКО - начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

В ході наради також було розглянуто ряд актуальних питань життєзабезпечення району в галузях освіти, медицини та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя. Про стан правопорядку, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району, звітувалися представники відповідних установ району. 
Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня та про роботу із зверненнями громадян станом на 10 липня 2018 року проінформувала присутніх Оксана ДІДЕНКО – начальник загального відділу апарату райдержадміністрації. Про зміни в законодавстві України доповіла Альона СИВОКІНЬ - в.о. завідувача сектору з юридичних питань апарату райдержадміністрації.
По завершенню наради виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК підвів підсумки та дав відповідні доручення: забезпечити обладнання відповідно до вимог кабінети предмету „Захист Вітчизни”, обладнати кімнати зберігання зброї у закладах освіти І-ІІІ ступенів; забезпечити надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, відпрацювати списки осіб, які мають право на отримання щорічної разової грошової допомоги до 5 травня та провести заходи щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи в разі зміни законодавства.

 

 

 

 

Наверх ↑