Відбулось засідання районної міжвідомчої координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулось засідання районної міжвідомчої координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми

            16 липня в малому залі адмінбудівлі відбулось засідання районної міжвідомчої координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми, яке провів виконувач обов’язків голови Кременчуцької райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК.

            На засідання були запрошені члени районної міжвідомчої координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми, а саме: представники відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, служби у справах дітей, управління соціального захисту населення Кременчуцької райдержадміністрації, Кременчуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Кременчуцького районного відділення поліції Кременчуцького відділу поліції ГУ НП в Полтавській області, відділу правопросвітництва Кременчуцького місцевого осередку з надання  безоплатної вторинної правової допомоги, керівники закладів охорони здоров’я району, територіального центру соціального обслуговування Кременчуцької районної державної адміністрації, комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Кременчуцької районної ради».

            На засіданні районної міжвідомчої координаційної ради було розглянуто наступні питання:

            1. Про виконання доручень, даних на засіданні районної  міжвідомчої координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми від 18.01.2019.

            2. Про стан виконання у Кременчуцькому районі Постанови Кабінету Міністрів України від 23.05.2012 «Про затвердження Порядку встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми».  

            3. Про роботу комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Кременчуцької районної ради».

            За підсумками проведення районної міжвідомчої координаційної ради було дано доручення відповідальним виконавцям.

 

 

Наверх ↑