Відкриття Ялинцівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Версія для друкуВерсія для друку

Для громади села Ялинці цей день став урочистим та святковим

21 грудня голова Кременчуцької райдержадміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ спільно з головою Ялинцівської сільської ради Олександром КРАПЛИНОЮ та заступником голови райдержадміністрації Євгеном КОЛЕСНИКОМ взяли участь в урочистому відкритті Ялинцівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. 
Це дуже довгоочікувана та важлива подія не тільки для місцевих жителів, але і для всього Кременчуцького району.
На урочисте відкриття медичного закладу завітали депутати Полтавської обласної ради - Олександр АЛЕКСЮК, Валерій ЧЕЧЕЛЬ, Олег САЗОНОВ, Григорій ОЛЕФІР – Генеральний директор будівельної компанії, Марія ІГНАТЧУК – головний лікар Кременчуцької ЦРЛ та Леонід КУЧЕРЕНКО – головний лікар Кременчуцького районного центру ПМСД.
Зі словами вітань до усіх присутніх звернувся Андрій Анатолійович, який зазначив, що це знаменна подія для Ялинцівської громади, яка стала для жителів села приємним подарунком напередодні Новорічних свят. 
У своїй промові, очільник району, побажав усім добра та здоров’я, а також вручив подяки райдержадміністрації тим, хто приймав активну участь у будівництві амбулаторії загальної практики сімейної медицини та подякував усім, хто сприяв впровадженню даного проекту, в рамках програми реалізації завдань Президента України, щодо доступності медицини та забезпечення підвищення життєвого рівня населення. 
Також з вітальним словом до всіх присутніх звернулися депутати Полтавської обласної ради - Олександр АЛЕКСЮК, Валерій ЧЕЧЕЛЬ, Олег САЗОНОВ; Марія ІГНАТЧУК – головний лікар Кременчуцької ЦРЛ та Леонід КУЧЕРЕНКО – головний лікар Кременчуцького районного центру ПМСД. Освятив новобудову отець ОЛЕКСАНДР.
Відкриття подібних медичних закладів - це подія не лише для громади села, а й для всього Кременчуцького району, яка відбулася завдяки спільним зусиллям органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, в особі голови Ялинцівської сільської ради - Олександра Краплини. Тож відтепер мешканці села Ялинці отримають якісні умови для перебування у закладі, а медичний персонал – належні умови праці, нове медичне оснащення.

Наверх ↑