з 08.01.2018 по 12.01.2018

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

9 січня у Полтаві за участю голови Полтавської облдержадміністрації В.Головка, заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури і житлово-комунального господарства облдержадміністрації Т.Голбана, директора Департаменту охорони здоров’я В.Лисака відбулася нарада з питань реалізації медичної реформи на Полтавщині. Проаналізовано стан забезпечення сільських лікарень рентген-обладнанням та якісною флюорографією, впровадження інноваційних методів надання кваліфікованої меддопомоги сільським мешканцям. Також йшлося про будівництво та реконструкцію амбулаторій сімейної медицини у селах, що не тільки поліпшить якість послуг, а сприятиме створенню нових робочих місць. Підсумовуючи роботу, В.Головко наголосив, що «я особисто контролюватиму, як на Полтавщині проходитиме реформа сільської медицини».

* * *

10 січня у Полтаві заступник голови ОДА О.Пругло провів обласну селекторну нараду з питання «Про введення в дію постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2017 № 951».

* * *

11 січня у Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький провів особистий прийом 5 громадян. Клопотання заявників стосувалися припинення договірних зобов’язань між СФГ «Барвінок» та Хорольською РДА, повернення коштів за депозитом банку «Фінанси і кредит», завершення будівництва по вул. Боровиковського, 11, вирішення житлового питання інваліда АТО.

* * *

11 січня у Полтаві заступник голови ОДА Р.Товстий провів нараду щодо використання коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за 2017 рік. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

 

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑