Засідання двадцять п’ятої сесії Кременчуцької районної ради сьомого скликання

Версія для друкуВерсія для друку

Засідання двадцять п’ятої сесії Кременчуцької районної ради сьомого скликання

06 грудня виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК взяв участь у роботі пленарного засідання двадцять п’ятої сесії Кременчуцької районної ради сьомого скликання. 

Напередодні відзначення Дня місцевого самоврядування з вітальним словом та святковими побажаннями до всіх присутніх звернувся виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК, а також нагородив грамотами Кременчуцької районної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, наполегливість, принциповість, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток територіальних громад району та з нагоди Дня місцевого самоврядування кращих представників депутатського корпусу Кременчуцької районної ради. 
До порядку денного чергової сесії було включено 25 питань. У роботі пленарного засідання також приймали участь керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

 

Наверх ↑