Жіноча доля в світі – це любов

Версія для друкуВерсія для друку

Жіноча доля в світі – це любов

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – Міжнародний день прав жінок і миру.

Сьогодні, 05 березня, у великому залі адмінбудівлі відбувся урочистий захід, присвячений святу весни, ніжності та кохання «Жіноча доля в світі – це любов».

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися виконувач обов'язків голови Кременчуцької райдержажміністрації Олександр ТЮТЮННИК, голова Кременчуцької районної ради Андрій ДРОФА та депутат районної ради Дмитро КОЛОТІЄВСЬКИЙ.

Виконувач обов'язків голови Кременчуцької райдержажміністрації Олександр ТЮТЮННИК, привітав усіх жінок із першим весняним святом та зазначив: “Цей день несе у світ ніжність і красу, любов і тепло. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане саме з жінкою». Олександр Іванович побажав усім жінкам великого жіночого щастя, емоцій і тепла у серці, оптимальності й мудрості в рішеннях, ініціативності й творчості в діях, здоров’я та краси в тілі, а також чистої всепоглинаючої любові!

Чудову атмосферу в залі створив святковий концерт. Цього разу свої найкращі номери дарували чоловіки, а також вихованці хореографічного колективу «Денс Лайф» та народний   хореографічний колектив «Кураж».

   Ще раз вітаємо усіх жінок зі святом весни. Посміхайтеся частіше – адже ваші посмішки прикрашають світ і роблять його добрішим! Нехай цей весняний день дарує вам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів.

 

Наверх ↑