На базі архівного відділу Кременчуцької районної військової адміністрації Полтавської області (віддалене робоче місце у м. Глобине), проведено виїзне засідання експертно-перевірної комісії (ЕПК) Державного архіву Полтавської області

Версія для друкуВерсія для друку

На базі архівного відділу Кременчуцької районної військової адміністрації Полтавської області (віддалене робоче місце у м. Глобине), проведено виїзне засідання експертно-перевірної комісії (ЕПК) Державного архіву Полтавської області за участі працівників державного архіву - членів комісії, фахівців архівного відділу та приватного підприємця – виконавця робіт. На виїзне засідання також запросили працівників медичних установ міста Глобине, які відповідальні за діловодство та формування архівів.

Були розглянуті питання про роботу експертної комісії архівного відділу Кременчуцької районної військової адміністрації, стан упорядкування й приймання документів на державне зберігання.

На засіданні з аналізом стану діловодства та архівної справи у Глобинських медичних закладах виступила начальник відділу формування НАФ та  діловодства, заступник голови ЕПК Ольга Голяк .

У ході засідання детально обговорили порядок та умови подання документів на засідання ЕПК, форми складання описів архівних справ. Обласні спеціалісти надали практичні поради щодо формування архівів установ та підприємств, вказали на можливі недоліки, які зазвичай виявляють під час перевірок, дали відповіді на запитання учасників засідання, зокрема, щодо зберігання документів у паперовому вигляді, віднесення документів до категорій постійного і тимчасового зберігання. Окремо приділили увагу питанням щодо змін строків зберігання документів при складанні номенклатури справ.

 

Наверх ↑