Навчання в Українській ІТ-Сотні

Версія для друкуВерсія для друку

Навчання в Українській ІТ-Сотні

На сьогоднішній день більшість молоді віком 14-17 років має бажання виїхати за кордон. Створення сприятливих умов для якісного навчання та професійної реалізації молоді в Україні є одним із ключових завдань суспільства і держави. Життя в умовах війни, неможливість отримати повноцінну, якісну освіту і працевлаштуватись, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал в державі, зумовлює зростання в молодіжному середовищі еміграційних настроїв.

Розуміючи актуальність даної проблеми, українські ІТ-компанії, українська освітня платформа «ІНТІТА», Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування», Приватний навчальний заклад «Фаховий коледж Вінницька ІТ-Академія», Вінницький приватний ліцей «ІНТІТА» і ще багато прогресивних організацій та підприємств  – об’єднались і розробили програму, яка передбачає безкоштовне навчання із супроводом до працевлаштування в ІТ-індустрії мотивованої і талановитої молоді України – «Українська ІТ-Сотня».

Програма «Українська ІТ-Сотня» спрямована на створення можливостей для самореалізації та розвитку молоді в Україні задля збереження та відновлення інтелектуального капіталу. Ініціатива направлена на формування професійних компетентностей та працевлаштуванню в сфері інформаційних технологій.

Програма базується на системі навчання, яка дозволяє повністю задовольнити потреби підприємств у працівниках з якісною підготовкою у стислі терміни.

Програма спрямована на виконання таких основних завдань:

навчання талановитої молоді, формування нового покоління інженерів;

створення R&D підрозділів та навчально-виробничих лабораторій спільно з підприємствами партнерами;

створення інноваційних технологічних розробок подвійного призначення, насамперед у галузі дронобудування.

 

Наверх ↑