Реалізація проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Версія для друкуВерсія для друку

Реалізація проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

30 січня 2024 року в ході оперативно-розпорядчої наради у заступника начальника районної військової адміністрації Віктора САМОЙЛЕНКА було обговорено питання забезпечення участі закладів загальної середньої освіти територіальних громад Кременчуцького району в ІІ етапі всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» з волейболу, баскетболу, футзалу, спортивного орієнтування і черліденгу.

Проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» реалізовується за ініціативи Офісу Президента України. Це система регіональних спортивних шкільних ліг, які щорічно проводять на рівні школи, району, області та України. Їхня мета — збільшити частку учнівської молоді, яка систематично займається фізичною культурою і спортом.

Звертаємо увагу, що реєстрація триває до 01 лютого 2024 року тому є ще час командам долучитися до проєкту. Для цього необхідно здійснити попередню реєстрацію закладів загальної середньої освіти на участь шкільних команд за лінком https://scl.gov.ua.

 

Наверх ↑