Ще 133 працівники їдалень із 16 тергромад завершили навчання на базі регіонального кулінарного хабу, – Філіп Пронін

Версія для друкуВерсія для друку

Ще 133 працівники їдалень із 16 тергромад завершили навчання на базі регіонального кулінарного хабу, – Філіп Пронін

На Полтавщині активно впроваджують реформу шкільного харчування, ініційовану першою леді Оленою Зеленською.

«Один із етапів реалізації – підвищення кваліфікації кухарів. Ще 133 працівники їдалень із 16 тергромад завершили навчання на базі регіонального кулінарного хабу в Кременчуці, – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. –  Після теорії свої навички вдосконалювали на сучасному енергозберігаючому та багатофункціональному обладнанні. Усе для того, щоб шкільне меню було збалансованим, корисним і різноманітним».

Підготовка кухарів відбувається каскадним методом. Із початку року в області понад 400 працівників шкільних їдалень уже підвищили свою кваліфікацію.

«Водночас продовжує діяти регіональна програма «Дітям Полтавщини – якісне харчування». Комплексно дбаємо про формування здорових харчових звичок у школярів», – зауважив Філіп Пронін.

 

Наверх ↑