Сьогодні 05.06.2024 під головуванням керівника апарату Кременчуцької районної військової адміністрації Таміли САМБУР відбулася оперативно-розпорядча, нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Сьогодні 05.06.2024 під головуванням керівника апарату Кременчуцької районної військової адміністрації Таміли САМБУР відбулася оперативно-розпорядча, нарада з питання стану організації діловодства в апараті районної державної (військової) адміністрації. У ході наради відділом документообігу та контролю апарату районної військової адміністрації, було поінформовано про здійснення постійного та  систематичного контролю за виконанням розпоряджень доручень та листів начальника Полтавської обласної військової адміністрації. Наданий аналіз стану виконання документів, що надійшли до райвійськадміністрації. Завдяки щоденному моніторингу виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації, протягом звітного періоду не порушено терміни виконання документів.

Постійно проводиться роз’яснювальна робота щодо питань оформлення, організації контролю та якісного виконання у визначені терміни контрольних листів, що надійшли до райвійськадміністрації від вищих органів влади, розпоряджень та доручень  начальника, заступників та керівника апарату райвійськадміністрації.

Зокрема, начальник юридичного відділу районної військової адміністрації Роман ПОТРЕБА, акцентував увагу на судовій практиці та помилках у діловодстві та рекомендував поновити знання з українського правопису, звернувшись до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.05.2019 року № 437 ,,Питання українського правопису” (зі змінам).

Наверх ↑