Укрпошта презентує новий поштовий випуск до Міжнародного дня захисту дітей

Версія для друкуВерсія для друку

Укрпошта презентує новий поштовий випуск до Міжнародного дня захисту дітей

До Міжнародного дня захисту дітей Укрпошта анонсує вихід благодійного поштового випуску «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього», присвячений дітям, які опинилися в цій несправедливій та нещадній реальності.

Погашення штемпелем «Перший день» відбудеться в столиці 1 червня. Спецпогашення того ж дня пройдуть у всіх регіонах нашої країни.



Нагадуємо: у квітні цього року Укрпошта оголосила всеукраїнський конкурс ескізів на тему «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього». Участь в ньому взяли 350 дітей з різних куточків нашої країни, надіславши свої творчі роботи. За результатами народного голосування, до якого доєдналося 468 809 респондентів, перемогу здобула робота «Найзаповітніша мрія» Олександри Федорчук з міста Бровари Київської області. 



Враховуючи численні побажання учасників голосування, Укрпоштою було прийнято рішення, окрім роботи-переможця, відтворити в поштовому випуску малюнки інших учасників у якості ескізів до поштових марок, конвертів, карток та презентаційної папки.



З 26 травня відкривається передзамовлення на поштовий набір «Діти Перемоги малюють Українумайбутнього», який можна придбати, перейшовши за посиланням на Поштовий маркет. Поштовий набір містить поштовий блок, художній конверт С6 і листівку. Онлайн можна замовити до 10 поштових наборів на одне замовлення. Відправка наборів розпочнеться з дати введення поштового блоку в обіг, тобто з 1 червня. Крім того, Укрпошта надає можливість усім бажаючим з різних куточків нашої країни попередньо замовити і конверт «Перший день», відправка якого, на відміну від наборів, буде здійснена за фактом замовлення.



Тираж поштового блоку – 135 000 примірників. Номінал кожної марки – U відповідає тарифу на пересилання простого непріоритетного листа масою до 50 г у межах України. Вартість маркового аркуша 100 грн., з яких 40,00 грн. – благодійний внесок. 



У міських відділеннях Укрпошти по всій країні поштовий випуск буде доступний з 1 червня. Нові поштові марки продаватимуться на маркетплейсах eBay та Amazon. Також на всіх онлайн-майданчиках в Україні та за кордоном можна буде придбати тематичний мерч – набор магнітів «Діти Перемоги», що містить благодійну складову.



Автори ескізів: Олександра Федорчук (14 років, Київська обл.), Вероніка Іванцова (9 років, м. Хмельницький), Олександра Бушинська (13 років, Одеська обл.), Анастасія Мисько (12 років, Хмельницька обл.), Варвара Колєсова (9 років, Миколаївська обл.), Корнелія Андрійчук (6 років, м. Львів), Георгій Сосницький (6 років, м. Харків), Діана Василенко (4 роки, м. Полтава).

Укрпошта

 

Наверх ↑