з 02.10.2017 по 05.10.2017

Версія для друкуВерсія для друку

                                                                                     ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН
                                                                                                            * * *
2 жовтня у місті Полтаві за участю голови обласної ради О.Біленького, в.о. голови облдержадміністрації А.Пісоцького відбулося засіданні Президії обласної ради, де обговорено питання порядку денного чергової сесії обласної ради.
                                                                                                           * * *
2 жовтня заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у селекторній нараді з питань підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2017/18 року і забезпечення його сталого проходження, яку у відео режимі провів Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Г.Зубко. Обговорено питання про підключення до тепла соціальних об’єктів (школи, дитсадки, лікарні) у разі пониження температури у приміщеннях до 16 градусів, а у житловому фонді – при температурі нижче 8 градусів протягом трьох діб.
                                                                                                         * * *
2 жовтня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму. Депутатами розглянуто та підтримано проекти рішень, внесені на розгляд вісімнадцятої сесії обласної ради «Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області» та «Про внесення змін до рішення другого засідання двадцять восьмої сесії обласної ради шостого скликання від 14 травня 2015 року «Про обласну Програму реалізації молодіжної політики, підтримки сім'ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2015-2019 роки».
                                                                                                          * * *
3 жовтня у місті Полтаві в.о. голови облдержадміністрації А.Пісоцький спільно з директором Департаменту освіти і науки облдержадміністрації О.Харченко у ході робочої поїздки до с. Мала Перещепина Новосанжарського району ознайомився зі станом об’єктів дорожньої та соціальної інфраструктури. Також керівник області вивчив хід підготовки до виборів голови і депутатського корпусу новоствореної Малоперещепинської об’єднаної громади, що відбудуться 29 жовтня ц. р. Також вивчено питання щодо перспектив перетворення Малоперещепинської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А. Клименка в опорну школу.
                                                                                                            * * *
4 жовтня у Полтавській обласній клінічній лікарні імені М.В.Скліфосовського за участю радника в.о. Міністра охорони здоров’я України Г.Друзенка презентовано Перший добровольчий мобільний шпиталь (ПДМШ) ім. Миколи Пирогова.
                                                                                                              * * *
5 жовтня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий взяв участь у загальнодержавній селекторній нараді з питань запровадження пенсійної реформи, яку у відео режимі провів Прем’єр-міністр України В.Гройсман.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

 

Наверх ↑