з 10.07.2017 по 14.07.2017

Версія для друкуВерсія для друку

10 липня у місті Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В. Головка за участю голів райдержадміністрацій, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан перепризначення житлових субсидій на наступний дванадцятимісячний термін», «Про порядок інформування Національного агентства з питань запобігання корупції про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента та порядок повідомлення про суттєві зміни в майновому стані», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

* * *
10 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В. Головка, голови обласної ради О.Біленького, народного депутата України, лідера СДП С.Капліна, відбулася зустріч керівників структурних підрозділів облдержадміністрації - розпорядників бюджетних коштів з керівниками фракції політичної партії «Соціал-демократична партія» в обласній раді. Обговорено питання раціонального та ефективного використання коштів місцевих бюджетів.
* * *
11 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В. Головка, голови обласної ради О. Біленького, першого заступника голови обласної ради Є.Холода відбулася зустріч керівників структурних підрозділів облдержадміністрації - розпорядників бюджетних коштів з керівниками фракції ВО «Батьківщина» в обласній раді. Обговорено питання раціонального та ефективного використання коштів місцевих бюджетів.

* * *
11 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В. Головка, голови обласної ради О. Біленького відбулися зустрічі керівників структурних підрозділів облдержадміністрації - розпорядників бюджетних коштів з керівниками фракцій Радикальної партії Олега Ляшка та «Аграрна партія України» в обласній раді. Обговорено питання раціонального та ефективного використання коштів місцевих бюджетів.

* * *
11 липня у місті Полтаві за участю першого заступника голови обласної ради Є. Холода, заступника голови облдержадміністрації О. Пругла, заступника голови обласної ради А. Ханка, представників громадськості, ЗМІ відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури.

* * *
11 липня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання робочої групи з вирішення питань щодо здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників АТО.

* * *
11 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках.

* * *
11 липня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

* * *
12 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В. Головка, голови обласної ради О. Біленького відбулася зустріч керівників структурних підрозділів облдержадміністрації - розпорядників бюджетних коштів з керівниками фракції ВО «Відродження» в обласній раді. Обговорено питання раціонального та ефективного використання коштів місцевих бюджетів.

* * *
12 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В. Головка, голови обласної ради О. Біленького відбулися зустрічі керівників структурних підрозділів облдержадміністрації - розпорядників бюджетних коштів з керівниками фракції ПП «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» та ПП «Опозиційний блок» в обласній раді. Обговорено питання раціонального та ефективного використання коштів місцевих бюджетів.

* * *
12 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О. Пругло провів засідання комісії з визначення та встановлення статусу учасника-добровольця антитерористичної операції. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *
12 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р. Товстий провів засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при облдержадміністрації, де обговорено системні заходи щодо протидії ускладненню епізоотичної ситуації щодо АЧС в області.

* * *
12 липня у місті Полтаві за участю голови обласної ради О. Біленького, першого заступника голови обдержадміністрації А. Пісоцького, першого заступника голови обласної ради Є. Холода, заступника голови облдержадміністрації О. Пругла, заступника голови обласної ради А. Ханка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

* * *
13 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В. Головка, голови обласної ради О. Біленького, першого заступника голови облдержадміністрації А. Пісоцького, першого заступника голови обласної ради Є. Холода відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном.

* * *
13 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р. Товстий взяв участь у проведенні показових тактико-спеціалізованих навчань за темою «Дії сил та засобів підрозділів Головного управління ДСНС України у Полтавській області під час виникнення пожеж на зерно заготівельних та зернопереробних підприємствах агропромислового комплексу».
* * *
14 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В. Головка. 74 депутатів обласної ради, голів райдержадміністрацій, районних рад, керівників ОТГ відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії обласної ради сьомого скликання, яке провів голова обласної ради О. Біленький. На розгляд сесії винесено понад 60 питань порядку денного.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑