з 17.10.2017 по 19.10.2017

Версія для друкуВерсія для друку

                                                                                   ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН
                                                                                                         * * *
17 жовтня у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Я.Мудрого за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, народного депутата України А.Реки, директора Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в Україні Шевкі Аджунера, головного радника з питань врядування українсько-канадського проекту ПРОМІС Кейді Ворд відбувся міжнародний економічний форум «Полтавщина: створюємо разом нові можливості». В.Головко представив економічний потенціал регіону, Ш.Аджунер розповів про досвід реалізації проектів ЄБРР в Полтавському регіоні, а К.Ворд презентувала «Інвестиційний портал Полтавщини», що містить усю потрібну для інвесторів інформацію. У рамках заходу відкрито роботу виставки-експозиції економічного та інвестиційного потенціалу області, метою якої є представлення інвестиційних пропозицій регіону, топових підприємств та виробників-експортерів.
                                                                                                          * * *
17 жовтня у м.Полтаві у рамках міжнародного економічного форуму «Полтавщина: створюємо разом нові можливості» між Полтавською облдержадміністрацією та Іспано-Українською Торговою Палатою для розвитку підписано Меморандум про співпрацю та партнерство щодо об’єднання зусиль держави та підприємництва, спрямованих на розвиток економічних відносин та сприяння налагодженню торгівлі між Полтавською областю та регіонами Іспанії, залучення інвестицій, створення нових робочих місць та подальший розвиток взаємовідносин. Також між Полтавською облдержадміністрацією та Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» підписано Меморандум про співпрацю та партнерство про співпрацю та партнерство щодо об’єднання зусиль держави та підприємництва, спрямованих на розвиток економічних відносин, залучення інвестицій, створення нових робочих місць та подальший розвиток взаємовідносин.
                                                                                                          * * *
17 жовтня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у селекторній нараді Мінсоцполітики України щодо належної організації в 2017 році надання послуг санаторно-курортного лікування учасникам АТО, особам з інвалідністю, громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, та ефективного використання бюджетних коштів, передбачених на оздоровлення осіб зазначених категорій.
                                                                                                         * * *
18 жовтня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.
                                                                                                          * * *
19 вересня у м.Полтаві за участю представників Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, регіональних друкованих ЗМІ, журналістів, громадськості в режимі відео-конференції відбулася експертна зустріч з представниками центральних органів виконавчої влади, де обговорено питання особливостей реформування державних та комунальних ЗМІ. Також обговорено проект ЗУ «Про внесення змін до Закону України «Про реформування державних і комунальних засобів масової інформації» щодо удосконалення механізму реформування друкованих засобів масової інформації».

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑